Rõõm puhitamas südames rõkkab nokaga laululind: Patarei Kultuuritolm peksab tolmu pilve ka sel aastal, ikka selleks, et sütitada südameid ja erutada meeli, paisutada hää ja mõnu absoluutkoguseid siin õnnetul plaanedil, mis kohe otsa saama hakkab.Tänavune festivali teema on naabrid ja musoon. Naabrid tähistavad siin Patarei ümberkaudseid piirkondi, Kalamaja, Soomet, Rootsit ja Venemaad, kust saabub ka uhke esindus. Samuti käsitletakse naabritena erinevaid muusikažanre kui ka kunstidistipliine laiemalt. Põhiaur, nagu ikka, kulub muusika viljelemisele ja nautimisele, seetõttu püsib festivali fookus rõhutatult muusikal. Festivali korraldajaid huvitab, mil moel ja milleks on võimalik muusikat luua ja tarbida. Festivalialast saab hiigelsuur labor või häppeningipark, kus lendab igas kaares detsibelle. Töötubades ja praktikumides katsetatakse erinevaid lähenemisi muusika loomisele ja jagamisele. Viiel laval esineb kahe päeva jooksul kokku üle kahekümne eriilmelise bändi ja kuuekümne dj.

About the author

Leave a Reply

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

*

Saad kasutada järgmisi HTML-i märgendeid ja atribuute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>